Innan husleveransen blev vi tillfrågade om vi ville sätta in ett vattenfilter. Vi svarade då Nej eftersom vi precis gjort en vattenanalys som visade att vi har väldigt bra vatten.
Under rivningen av gamla huset hade vi en liten speciallösning gällande vattnet. Med två vuxna, två små barn och tre stora hundar ville vi inte vara utan vatten.
Vi märkte att vi fick med en massa svarta partiklar i vattnet. Troligen är det rost som lossnat då man böjt och bökat med den gamla ledningen.
Vi ändrade oss med andra ord ang vattenfilter och det är vi väldigt glada över, annars hade vi nog fått rensa kransilarna flera gånger i veckan.

I dag har vi pysslat lite ute i skräphögen. Vi har bla lyckats få loss två hundgårdssektioner som legat på gräsmattan och mer eller mindre växt fast. Så även två armeringsnät. Vi har även sorterat lite i skräphögen. Måste åka iväg med skräpet snart annars ligger det väl kvar när snön kommer. Känns skönt att ha strukturerat lite.
S har även hunnit måla lite:)

Våra äppleträd dignar av äpplen. Det tråkigaste med fruktsamma äppleträd är all fallfrukt som ska plockas upp. Det tar liksom aldrig slut;)
Är det någon som vill ha äpplen är det bara att säga till. Ni är välkomna att ta hur mycket ni vill:)