Sovrummet är helt klart!
När vi valde tapeter fick vi välja bland de billigaste kollektionerna. Inte så fina, men allt blir väl bättre än innan;) och tapeter vill vi säkert byta inom ett par år.
Jag vill gärna ha lite mörkare tapet i sovrummet och det fanns nästan bara tapeter med vit bas att välja mellan. Jättefint hos andra, men inget jag själv vill ha.
Denna, förutom en mörkbrun var de som var lite mörkare. Tyckte den såg rätt ljus ut i katalogen men när den nu sitter på väggen så är den alldeles lagom och så väldigt mycket mig :)

Väggarna är kaklade och fogade. Golvet är lagt sånär som på två plattor. Det som är kvar är fönstersmygen och listen runt kanten och fogning av golvet.
I slutet av veckan borde rörmokaren och en av byggarna komma och fixa med montering av rör, blandarna och kommoden och badrumsskåpet:)

 

"Vår" målare är en lite äldre herre som visst bor i andra änden av samhället. (Vi bor precis utanför.)
Han vet vad han gör kan man säga. Det kanske inte går undan, men det blir galet bra. Har nog inte sett någon som spacklat så bra och mönsterpassningen och överlappningarna är helt perfekta! Så nöjda hittills :)