I torsdags kom gruset som vi ska lägga runt garaget. Det har sjunkit undan så plattan nästan "hänger" i luften. Inte bra:(
I söndags fick vi hjälp att få ut gruset runt garagegrunden och det blev riktigt bra. Hundgården blev också ihop byggd. Så skönt! Det underlättar vardagen!I vårt garage står alla grejer som inte ryms inne i huset. I det gamla hade vi ju en bebolig övervåning, vilket vi ju inte har i det nya just nu, så att vi ska få plats med alla saker vi hade i det gamla funkar inte.
Allt står i en härlig röra i garaget tillsammans med bubbelbadet, kommoden och handfatet och duschväggarna vi skulle haft i gamla huset, en motorcykel, vävstol och massor av fina trasmattor från svärmor som tyvärr inte finns med oss längre. Vi har även ett hundrum och ett gym i garaget. Gymmet kommer vi dock knappt fram till pga. alla saker. Vi behöver verkligen strukturera upp lite där ute och försöka göra oss av med lite saker.
Måste dock få säga att trots denna röra så har vi rätt bra koll på vart många av sakerna finns, men lite mer struktur och ordning vore på sin plats;)
 
Nu har vi beställt och fått gruset till hundgården.
Vi hoppas på att hinna bygga ihop den i helgen.