Sakta men säkert kommer det mer och mer prylar in i huset. Nu är det bara badrummet kvar som ska städas, annars är det gjort.
Har lyckats tömma husvagnen på torrvaror och micron står provisoriskt på plats. De få tallrikar och glas vi haft ute i husvagnen står nu här inne i köksskåpen. Nu vill jag ju hitta flyttlådorna med alla köksgrejjor i så jag får strukturera i skåpen. Nu kommer vi ju ha plats för mina vinglas som legat nedpackade i 3 år! Försökte lokalisera lådor med ordet kök på i garaget och hittade en, längst in under 4 andra lådor. Inte så lätt att få fram just nu med andra ord;)
 
Vi har glömt vad vi gjort med skruvarna till Thyras säng, så stackarn får ligga på golvet så länge. Norah har en spjälsäng monterad, men madrassen hittade jag i dag och spjälskyddet ligger nog i nån kartong.
 
I morgon är tanken att huset skall börja målas, men väderprognosen säger något annat. Vi får helt enkelt se vad det är för väder i morgon. En annan aktivitet är att åka till Ikea och köpa beslag till köksskåpen. Vi har tänkt att köra på samma som vi hade i gamla huset. De passar ju ihop med ugn och micron också. Modellen heter Tyda och vi kör på den större varianten på 33 cm. Vill gärna börja packa in i lådorna, men det känns onödigt om det ändå blir massa sågspån som skall städas undan då vi sätter fast handtagen. Kanske är lite tråkigt att köra på samma, men vi gillar dem:)
 

Kommentera

Publiceras ej