I dag hämtades allt byggmaterial som legat och tagit massor av plats i garaget. Isoleringen hämtade de igår och stockarna ska de hämta senast 1/5. De ska även köpa vårat kök så nu är det också mer eller mindre ur världen.
Frun ville ha "fönsterna" som sitter på uterummet och visst varsågod! Hon skulle visst ha dem som lock på pallkragar för att driva upp växter.
 
I dag när jag stod och vek all tvättad tvätt slog det mig att vi kommer ju att ha garderober i nya huset:) Flera stycken dessutom. Lycka!!
Inte de snyggaste garderoberna, men de är nya och fräscha. Någon gång i framtiden har vi tänkt att slänga ut dessa och sätta in Elfasystem med skjutdörrar.
Kanske låter konstigt, men vi har inte en enda garderob idag. Det var det allra första vi gjorde när vi flyttade in, att kasta ur de gamla 70-tals garderoberna. De var så sunkiga att vi inte ville lägga in några kläder i dem.
I stället har vi kläder på två vädringsställ och i ett antal Malmbyråer.
Satt och funderade lite idag på vad vi har och ev har framför oss......
 
Vi prickar av sak efter sak som skall göras/fixas/ordnas med.
Byggmaterialet är sålt och hämtas idag.
Jag har börjat packa ner kökssaker m.m i kartonger.
Det är klart med vilka som skall riva huset.
Vi tittar på husvagnar på Blocket.
Vi har fått leveransdatum på huset.
 
Vi vet dock inte när huset skall rivas, men så fort rivningsföretaget har skickat in ett formulär om hur rivningen skall genomföras och vad som händer med rivningsmaterialet så är det fritt fram att börja riva. Då vi bor i ett icke detaljplanelagt område behöver vi bara en rivningsanmälan.
 
Bygglovet har vi inte hört något om.
Vi vet att de skulle skicka ut papper till våra två grannar, under förra veckan. Vill det sig mindre bra kan ju inte huset levereras den 18/6 och då blir det ju inte förrän efter semestern, vilket i sin tur innebär inflyttning i början av september. Detta innebär då att vi kan få bo i husvagn i ca 4 mån istället för 2 som vi räknat med. Ja, om nu huset rivs i början av Maj som vi tror att det blir.
Husvagnen som vi skall köpa får därmed inte vara för liten. Vill ju ha lite utrymme;)
 
Det blir som det blir.
Ett nytt hus blir det ju i vilket fall!